Κράτηση Online

Οι παραλίες της Σαντορίνης με τα μοναδικά χαρακτηριστικά

Στη Σαντορίνη είναι βέβαιο ότι θα βρείτε εκπληκτικές παραλίες, όπου μπορείτε να απολαύσετε ατελείωτες ώρες κολύμβησης και να απολαύσετε τον ήλιο του Αιγαίου. Εκτός από τις υπέροχες παραλίες στο Αρμένι, στους Μπαξέδες και στο Αμμούδι στην περιοχή της Οίας, προτείνουμε να κάνετε μια βουτιά σε μερικές από τις αμμώδεις παραλίες του νησιού όπου κυριαρχεί το ηφαιστειακό στοιχείο.

Κάντε μια βουτιά στην Κόκκινη παραλία στο Ακρωτήρι, καθώς και στη Λευκή παραλία που μπορείτε να προσεγγίσετε με καΐκι. Αδράξτε την ευκαιρία να επισκεφθείτε τις παραλίες με μαύρη άμμο στο Καμάρι, στο Μονόλιθο, στην Περίσσα και στον Περίβολο με την πεντακάθαρη άμμο και τα κρυστάλλινα νερά.

Οι αρχαιολογικοί χώροι και τα μουσεία της Σαντορίνης

Ενώ βρίσκεστε στη Σαντορίνη μπορείτε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να επισκεφθείτε τα αρχαιολογικά αξιοθέατα και τα μουσεία που βρίσκονται διάσπαρτα στο νησί. Ξεκινήστε την περιήγησή σας από την Οία, όπου αξίζει να δείτε το Ναυτικό Μουσείο που στεγάζεται σε ένα ανακαινισμένο αρχοντικό του 19ου αιώνα. Κάντε μια βόλτα στον οικισμό και θαυμάστε τις γραφικές εκκλησίες και παρεκκλήσια με τα υπέροχα καμπαναριά, μερικά από τα οποία είναι από τα πιο φωτογραφημένα σημεία της Σαντορίνης.

Μερικά άλλα καταπληκτικά αξιοθέατα στη Σαντορίνη είναι η Μινωική πόλη του Ακρωτηρίου, τα ερείπια της πόλης της Αρχαίας Θήρας στο Μέσα Βουνό κοντά στο Καμάρι, το Μέγαρο Γκύζη στα Φηρά, καθώς και τα Αρχαιολογικά, Λαογραφικά και Προϊστορικά Μουσεία της Θήρας που βρίσκονται επίσης στα Φηρά. Στο Εμπορειό θα επισκεφτείτε το Κάστρο, ενώ στο Σκάρο στο Ημεροβίγλι θα δείτε τα ερείπια του Ενετικού Κάστρου με τη υπέροχη θέα.

Μοναδικά τουριστικά αξιοθέατα στον κορυφαίο προορισμό του Αιγαίου

Κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας στη Σαντορίνη έχετε τη μοναδική ευκαιρία να επισκεφθείτε συναρπαστικά αξιοθέατα, να δοκιμάστε διαφορετικά πράγματα και να περάστε τις διακοπές σας με πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Μερικά από τα πράγματα που πρέπει να κάνετε ενώ βρίσκεστε στη Σαντορίνη είναι τα εξής:

Angel Cave Houses Hotel, Oia Santorini - Δωμάτια και Σουίτες
Angel Cave Houses  -  Τοποθεσία
Angel Cave Houses, Oia Santorini -  Φωτογραφίες